Frisørsalong med egne produkter


Published: 18.12.2017
Da Hairshop startet opp var det med fokus på salg av produkter til håret.
Frisørsalong med egne produkter

I dag er Hairshop på Vestby Storsenter en av flere salonger i konsernet Raise. De har 150 salonger, Nikita medberegnet, og er Nordens største. De 4 ansatte her i Vestby er: daglig leder Thor Martin Frivik, nestleder Ann Granlund, frisørene Lena Hoel Tyssen og Anniken Aasvold. I tillegg er det flere vikarer og vi møter Malin Therese Rasch. Hun var lærling på Hairshop da senteret åpnet. Etter å ha vært frisør andre steder er hun nå tilbake her og trives godt.

Egne produkter

Hairshop har ca 20 forskjellige merker med produkter til hud og hår. Vi må spørre om hvorfor det er nødvendig med så mange merker. Thor Martin Frivik svarer: - Alle menneskers hår er forskjellig. Det kan for eksempel værer tykt, tynt, krusete, barn og unge har annet hår enn eldre og så videre. Men flest mulig skal få det aller beste og det som passer akkurat det håret. Vi har også forskjellige prisklasser. De dyre koster mer fordi for eksempel konserveringen krever noe som erstatter parabener og dette skal være så sunt som mulig. Vårt eget merke heter Eleni Chris. Dette er hårprodukter for hele familien. Det kan nevnes at her finnes parfymefrie produkter som passer godt til barn og egen volum-serie. Vi fronter Eleni Chris blant annet fordi det er skandinavisk og er fremstilt med omegaolje og sunne produkter. Solsikker og andre ingredienser fra naturen blir brukt og vannet er hentet fra Svartisen. Det legges vekt på renhet i innholdet og produktene er mest mulig fritt for unødvendige giftstoffer. Dette passer bra fordi nordisk hår trenger ofte lette produkter, sier Thor Martin. – Vi må ikke glemme at Eleni Chris også har hudpleie, sier han og fortsetter: - Det er bare vår kjede som har dette og nå lanseres 4 nye ansiktsmasker pluss øyemasker. Her kan en velge mellom nydelig produkter for anti-age, med bio-cellulose som skal kunne gi så mye mer til huden, glød, fuktighet og detox for skikkelig rensing. Disse maskene er lette å bruke og passer veldig godt som kalendergaver, sier Frivik med et smil.

Bestill time via nettet, telefon eller drop-in

- Nettbooking er et fantastisk flott system, sier daglig leder og forklarer sin entusiasme med at bestilling over telefon krever at frisøren må forlate sin kunde under behandlingen. – Det er så viktig å kunne holde den gode samtalen uten avbrytelser, sier han. – Vi har mange faste kunder her og vi har omsorg for hver enkelt. Det er en selvfølge at de skal få den behandlingen de ønsker og da er det godt å slippe telefonen som avbryter. I tillegg er det lett for den som bestiller over nettet å se hva som er ledig og hvordan det passer med sin egen agenda. Mange bestiller ny time hver 6. uke og da går det jo greit, men så har vi alle mannfolka som benytter drop-in lille juleaften og 16. mai, da. Det er ikke alltid like lett å få plass til alle alltid, ler Thor Martin.

Fra anleggsgartner til frisør

Daglig leder Thor Martin Frivik holder en herlig humoristisk tone i salongen. På grunn av allergi måtte gartner-jobben erstattes med noe annet. Det er tydelig at han er meget kreativ og da kan en vel si at han nå har kommet på rett hylle jobbmessig. Han trives best når han får frie tøyler med et hår både når det gjelder farging og klipping. – Jeg liker å kunne lage et nytt uttrykk som kunden blir fornøyd med, sier han. – Vi trenger alle å fornye oss. Jeg jobber også for at kundene skal føle seg hjemme her. Det blir mye latter og morsomme kommentarer og slik trives vi alle sammen så godt. Jeg får god støtte fra konsernet på alle måter og vi blir stadig kurset slik at vi fornyer oss. Vi får også innblikk i forskning og visste du at det er kommet nye resultater når det gjelder hårtap hos menn? Det er en sammenheng mellom mye testosteron og svettekjertlene i hodebunnen. Dette er kjempe-spennende, avslutter Thor Martin meget engasjert.

Frisør-vikar Malin minner om at salongen tilbyr styling til julebord, speed-styling for håret og brude-pynting. Og hver mandag er det barnas dag med 20% avslag på klipping. Dette er tydeligvis en salong for hele familien.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...