Gleder seg over andres fremgang


Published: 16.10.2015
Enhver bedrift må ha orden når det gjelder økonomi. De aller fleste søker profesjonell hjelp. Mange velger Moltzau Revisjon og Regnskap.
Gleder seg over andres fremgang

God teft for suksess

 – Vi kan ofte se om en nyetablering blir en suksess eller fallitt ut fra innstillingen til den økonomiske siden av bedriften, sier daglig leder Lars-Erik Moltzau. – De fleste bruker minst 3 år på å få bedriften til å lønne seg. Da bør en ikke spare penger på hjelp til regnskapet. Det er i en slik tid en trenger all hjelp for å lykkes. Det kan være vel anvendte penger å ta en halv times prat med oss slik at ikke ting går helt galt. Mange slags feil kan være vanskelig å rette opp igjen. Det er i motgang folk ofte tyr til løsninger som absolutt ikke lønner seg i det lange løp. Vi har ikke krystallkule, men erfaring viser at vi tidlig kan se om en nyetablering lykkes eller ikke. Vi er her for å hjelpe, sier han engasjert og fortsetter: – Vi har tid og nærhet til kundene våre. De må gjerne stikke innom for en personlig prat.

Lettvinte løsninger

I ukeblader og aviser blir det reklamert med regnskapsprogram som høres billig og greit ut. Sannheten kan være en helt annen. – Alle programmene som blir avertert er av typen hvor du selv må kunne regnskap, sier Lars-Erik. – Hvis du ikke kan grunnreglene i regnskap så fikser ikke programmet bilagene av seg selv. Her er det mange som blir lurt. Det er en jungel av lover og regler og disse endrer seg fort. Programmene er bra nok, men brukerne må kunne faget. Det er sjeldent at enkle løsninger er vellykket. Isteden er det mye folk kan gjøre selv for å holde kostnadene nede. De kan scanne bilag hjemme og sende til oss. De kan fakturere selv også. Uansett må det være orden med papirene og et godt samarbeide mellom oss. Vi får til gode løsninger tilpasset kundens behov, sier han.

Hyggelig med kunder som lykkes

Moltzau Revisjon AS legger vekt på personlig kontakt og oppfølging. Revisorene drar ut til kunden for å bli godt kjent med bedriften. De vil se hvordan alt fungerer på kontoret for å kunne hjelpe til på best mulig måte. – Dette er et trivelig samarbeid, sier Lars-Erik Moltzau og fortsetter: – Vi blir jo fornøyde når det er orden i rutinene. Det er viktig at kundene opplever at vi jobber sammen. Vi kartlegger økonomien og gir gode råd. Det er moro at kunder vokser seg store. Folk er stort sett veldig ansvarsfulle, men noen tror regnskap og økonomi er enkelt. Det er noen få som gjør store feil og de må selvsagt gjøre opp for seg, særlig når det gjelder skatt og avgifter, sier han.

Ansetter folk fra Vestby

Lars-Erik Ledang Moltza er født og oppvokst i Vestby. Han har holdt på med regnskapsarbeid i hele yrkeskarrieren sin og er autorisert revisor. Bedriften er delt inn i en regnskapsdel med 2 ansatte og en revisjonsdel med 4 ansatte. De fleste av disse bor i Vestby og kan gå til arbeidsplassen på Vestbytorget. – Vi satser bevisst på lokale krefter, sier Lars-Erik. – Nye stillinger besettes ofte via kjennskap til kvalifiserte arbeidstakere gjennom bekjente. Vi ser nytten av kort reisevei og slik er det også lettere å beholde de ansatte. Nå trenger vi snart en revisor og regnskapsfører til på grunn av vekst og håper noen i nærmiljøet kommer inn i gjengen her. Jeg synes det er viktig at både arbeidsgivere og ansatte støtter opp om lokalstedet sitt, sier han. De ansatte i Moltzaus bedrift er en sammensveiset gjeng. De ser nytten av å lære av hverandre. De som jobber med regnskap får mye kunnskap og erfaring fra revisorene. I tillegg må alle jevnlig oppdateres på kurs. De har derfor et høyt faglig miljø både innen regnskap og revisjon.  – Vi som jobber i Moltzau AS vil gjerne bruke kunnskapen vår til at kundene får en enklere hverdag med regnskap og økonomi. Vi bryr oss virkelig om hver enkelt. Dette er kanskje grunnen til at vi vokser og omtrent ikke har mistet en kunde de 13 årene vi har holdt på. Vi annonserer lite, men jungeltelegrafen gjør den jobben for oss. Da får vi også de kundene vi gjerne vil ha. Vi må spre budskapet om at kostnadene til fagfolk lønner seg, avslutter han.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...