Godt utstyr uansett aktivitetsnivå


Published: 18.03.2016
Sport1 tilbyr et bredt spekter av kvalitetsvarer som kundene spør etter
Godt utstyr uansett aktivitetsnivå

Marius Bjørnstad er fra Drøbak og har drevet sportsbutikk der i flere år. Han ble tidlig tilbudt å etablere seg på Vestby Storsenter. Det tok litt tid, men endelig er butikken i andre etasje i full drift. – Jeg ser et stort potensiale her i Vestby, sier Marius Bjørnstad og fortsetter: – Vi ønsker å være en lokal butikk med vareutvalg som lokalmarkedet etterspør og har savnet. Målet er å være det naturlige førstevalget når man tenker sport og fritid i vårt nærområde. For å lykkes må vi ha riktige varer, fagkunnskap og service over kundens forventning. Dette jobber vi mye med. Vi samarbeider gjerne med idrettslag, foreninger og bedrifter. Vi ønsker posisjonen som den naturlige samarbeidspartner med flere idretter i vårt nærområde. Vestby Håndballklubb og friidrettsgruppa til Vestby Idrettslag bruker oss allerede som leverandører, men vi har plass til flere, sier han.

Kunnskap og service

De som jobber i butikken sammen med Marius er: Rolf Arne Eriksen, Henrik Bjørnstad og 5 deltidsansatte. Rolf Arne er fra Vestby og har god erfaring fra bransjen. Henrik Bjørnstad er bror til Marius og kjent som profilert golfspiller. Marius har også spilt golf på høyt nivå, men nå er det familie, sykling og langrenn som tar fritiden hans. – Det blir ikke tid til mye utenom butikken, men jeg sykler og går Birken som mosjonist, sier han. – Jeg har alltid vært interessert i at utstyret i idretten skal være best mulig. Jeg har jobbet i leverandørleddet i en årrekke, men ønsket å starte egen butikk. Senterleder Christin ville ha meg til å satse her i Vestby og kontaktet meg allerede for tre år siden. Nå er vi etablert på et av østlandets mest spennende kjøpesentre, og det er vi svært fornøyde med. Vårt fortrinn er at vi har god kunnskap om utstyret vi selger. På den måten kan kunden få det de virkelig trenger. Her i butikken skal folk bli sett og få den varen og hjelpen de trenger uansett om de er aktive sportsutøvere eller turgåere, sier Marius engasjert.

Vareutvalget

Sport1 er i en kjede av 190 sportsbutikker over hele Norge. Allikevel har butikken i Vestby stor frihet med vareutvalget. – Vi står fritt til å ta inn de produktene vi vil, sier Marius og fortsetter: – Jeg følger godt med på hva folk ønsker. Jeg har selv aktive barn og vet hva som gjelder av merker og utstyr. Vi kan mye om varene våre og derfor kan vi tilpasse til hver enkelt kunde. Vi følger selvsagt sesongene, men har på lager om noen ønsker sykkel i november eller ski i juli. Vi har varer i de aller fleste kategoriene, som fiskeutstyr, sekker, sykler, skiutstyr, klær og fottøy. Vi har kjente merker og strever for å tilby alle størrelser bestandig i alt. Vi er spesielt gode på alle typer fottøy til løpere og de som går turer i skog og mark pluss i fjellet. Vi er også store på klær både for barn og voksne. Vi fører ullundertøy til barn helt ned i 2 års alder, fritidsklær til voksne og sportsmote for de aktive, sier han.

Ser lyst på fremtiden

Marius Bjørnstad har definerte mål for de kommende årene: - Vi vil være førstevalget for våre kunder når det gjelder utstyr til idrett og fritid. Og vi ønsker å samarbeide godt med klubber og idrettslag. Det er et voksende sykkelmiljø her med egen nystartet klubb og vi vil gjerne være tungt inne der. Ja, vi har mange planer og forskjellige tiltak vil komme. Vi ønsker alle kunder velkommen til oss – vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe med riktig produkt, og vi skal strekke oss langt for å gi det lille ekstra, sier Marius engasjert.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...