Har du mistet nøklene? Follo Lås og Glassikring hjelper deg.


Published: 03.03.2011
Frank A. Sørensen forteller hvordan familien deler på oppgavene i bedriften.
Har du mistet nøklene? Follo Lås og Glassikring hjelper deg.

Frank A. Sørensen har fortid i Viking – Follo Bilberging. Han sluttet i Viking og fikk med seg kunnskapene om lås og glass derfra, og startet eget firma tuftet på denne kunnskapen i 1985. Etableringen fant sted i Ås, og han drev derfra de 10 første årene. De siste 15 årene har butikken i Ski vært et tilskudd til driften. Etter oppstarten for drøye 25 år siden, var det lite tid til ferier, og vi lurer sterkt på om det har endret seg etter som vi hører at Follo Lås og Glassikring har 24 timers vakttelefon, hver dag, hele året!

 

 

Både ektefellen og den ene av sønnene hans arbeider i firmaet. Fruen passer butikken mens gutta rykker ut når det er behov for deres tjenester. I 2010 hadde de nesten 500 utrykninger, hvorav 210 av dem skjedde etter klokka 21 om kvelden. Ofte er Follo Lås og Glassikring rekvirert av politiet. Det er derfor naturlig at de har samme nedslagsfelt som Follo Politikammer. Vi leser stadig i avisene om mobile tyveribander. Frank kan straks fortelle oss om de har vært på ferde i våre områder. Follo Lås og Glassikring må stadig ut og rydde opp etter slike tokt.
Når det gjelder nøkler er en av de bedre kundene deres Yamaha på Vinterbro. Frank forteller at de sliper opp 25 nye MC-nøkler i uka bare til Yamaha. I tillegg kommer andre motorsykkelmerker. Hva er det med MC-folk? Vi trodde motorsykkelen betydde så mye for eierne at de ville klare å holde orden på nøklene sine. Men det surres mye med husnøkler også, så sliping av nøkler legger beslag på en betydelig del av arbeidstiden. Follo Lås og Glassikring er også behjelpelig med å sjekke brannslukningsutstyr. Det er ikke alle brannstasjoner som yter denne servicen lenger. Dette er et område hvor det slurves mye. Tenk etter - når sjekket du brannslukningsapparatet ditt sist?

Uansett hvor mye de har å gjøre på arbeid, bevilger familien Sørensen seg fritid. Frank og gutta er særdeles opptatte av veteranbiler. Det er gamle Folkevognbobler, Audi’er og DKW’er som gjelder. De er aktive innen speideren, taekwondo og hestesporten mounted games, som er datterens store lidenskap. Altså: Ingen av dem har problemer med å fylle tiden med meningsfull aktivitet, enten de er på jobb eller hjemme.
Se også http://www.follolas.no/

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...