Hele familiens varehus gjennom 51 år


Published: 05.08.2013
Det startet med strikkegarn og postordre i 1962. Den første butikken kom i Bergen 2 år etter. I dag har Spar Kjøp 20 varehus i Norge og er i tillegg landets ledende postordreforetak
Hele familiens varehus gjennom 51 år

Spar Kjøp ligger strategisk plassert i 1. etasje på Vestby Storsenter. Her er Karin Ehrlund butikksjef. Hun forteller at det hele startet som en familiebedrift med gode kjøpmannstradisjoner. ”Postordre ble svært populært,,” sier Karin og tilføyer: ” Fortsatt er dette en del av vårt salg. Vi er ca 500 ansatte rundt om i Norge i dag.”
Postordresalg har for mange gått over til å hete netthandel, men i tillegg kan en bestille både via telefon og telefaks. Varekatalog og brosjyrer sendes ut i området rundt butikkene.

”Vårt slagord er at vi har stort utvalg til hele familien og alltid til ekstra lave priser. En får alt på ett sted,” sier Karin. Hun er ny i Spar Kjøp, men er vant med lederansvar fra butikk og fokuserer på at medarbeiderne skal trives. ”Jeg tror at trivsel på arbeidsplassen øker arbeidsgleden, som igjen gir bedre service til kundene,” smiler butikksjefen. ”Og vi har et ungdommelig miljø her med folk fra 20 til 50 år, som står på i en hektisk hverdag.” . Hun tilføyer at hennes ønske er at Spar Kjøp skal bli like kjent på Østlandet som de er på Vestlandet. Der er de veldig store.

Mange avdelinger

Den store butikken er delt inn i flere avdelinger. . Her finnes klær og sko til barn, damer og herrer.  ”Hus og Hjem” inneholder alt en trenger innendørs, og det er en egen kjøkkenavdeling.  Avdelingen for ”Ting og Tang” med fiskestenger, hundeutstyr, helsekost og biltilbehør er godt besøkt. De har også en stor kosmetikkavdeling.. Der bugner det av innbydende artikler med alt en trenger til hud, hår og personlig pleie.

God kundeservice i butikk og via internett

Mange bor langt fra nærmeste varehus og benytter derfor muligheten til å bestille klær, utstyr og hudpleie hjemmefra. Skulle det skje at varen må byttes, kan en velge mellom retur via postsending eller at en oppsøker varehuset.  Det er god hjelp å få fra de hyggelige og flinke butikkmedarbeiderne.

”Vi har slitt med tekniske problemer her i butikken,” sier Karin. ”Det har vært mangelfull belysning, men dette blir ordnet nå så fort som mulig. Dårlig dekning av mobilnettet er også under utbedring slik at det blir lettere å få kontakt med oss.” «Ta deg en tur innom og se alt det fine vi har. Butikken er mye større en man tror! Med sine 3000 kvadrat så kan jeg love at dere vil finne mange gode tilbud», avslutter butikksjefen.

Ingen tvil om at dette er butikken med stort vareutvalg til hyggelige priser og med en smilende og serviceinnstilt betjening.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...