Jobber med vondter


Published: 22.10.2018
Aline Erichsen har etablert Vestby Massasje i toppetasjen på Vestbytorget. Hun trives med å finne løsninger for kropp og sjel.
Jobber med vondter

Aline tar i mot i lyse og hyggelige lokaler. Hun utstråler ro og trygghet. Hennes bakgrunn er studier i biologi og landskapsforvaltning i Bergen, studerte på akupunkturskolen i Oslo, jobbet 9 år i København og tok massør og healerutdannelse der. Hun har nå solid kompetanse og erfaring innen massørfaget.

Greit å vise følelser

Hit kommer folk med store og små utfordringer på kropp og sjel. – Her er det lov å gråte, være sliten, glad, sint og få ut frustrasjon, sier Aline. – Jeg anerkjenner at problemer setter seg i kroppen og at det følger med følelser. Derfor er det viktig at jeg finner den gode kjemien med kunden og at vi samarbeider for at ting skal bli bedre. Det betyr at vi kan ha den gode samtalen om det er viktig eller at vi har stillhet. Det som prioriteres her er at behandlingen har god kvalitet slik at vi kommer ned i dybden. Vi får jobbet skikkelig der problemet sitter, enten det er via lymfe-dypvevsmassasje eller healing.  Det er så utrolig viktig å se helheten og ta tak i problemene. Så her er det ikke bare litt lett massasje og rett ut igjen, sier hun. – Kombinasjonen med healingen gir behandlingene et større helhetlig overblikk.

Der andre har gitt opp

Det er mange mennesker som går rundt med mye vondter uten å finne den riktige behandlingen for dem. – Det er absolutt mest utfordrende å jobbe med problemer der andre har prøvd før, sier en engasjert Aline. – Og det er det jeg liker aller best. Noen ganger går det og andre ganger ikke, men jeg prøver å gå i dybden og løser opp. Jeg prøver å finne ut hvorfor for eksempel stresset har satt seg og jobber rundt problemene. Ofte hjelper det og da er det gøy å se at kundene blir bedre og det er så godt å kunne hjelpe, sier hun.

Først kona, så mannen

Når vi spør om hva slags kundemasse Vestby Massasje har så ler Aline og sier at ofte er det jungeltelegrafen som har vært i sving. Men like ofte er det at kona har vært hos Aline og så kommer mannen også. – Mange menn går rundt med litt vondt her og der i kroppen, sier Aline.  - Så prøver de fysioterapi og blir kanskje bedre, men så kan plagene komme tilbake. Eller de trenger massasje i tillegg til annen behandling. Vondtene kan komme av stillesittende arbeid eller overbelastning i arbeid eller i fritidsaktiviteter. Da kan det være smart med massasje som forebyggende og som vedlikehold. Jeg synes det er hyggelig og ansvarsfullt at voksne menn tar hensyn og ansvar for egen helse. Mange kropper trenger å løses opp og her bruker jeg ofte mye krefter så de merker at de er her. Da blir det ofte rask bedring. Og så er det selvsagt lurt å komme før problemene er blitt virkelig ille, sier hun. Mange er blitt anbefalt trening, men ikke alle klarer å gjennomføre dette, - selv om det er ønskelig.

Rom for alle

Kundegruppen er så forskjellig, men Aline forklarer: - Jeg har de faste kundene som går glade ut etter en behandling, føler seg bra og tar kontakt ved behov. Så er det de som har konstante problemer og som det må jobbes med over tid. I tillegg er det de som ønsker massasje for velvære og det er ofte smart, sier hun og fortsetter: - Det er viktig å vedlikeholde kroppen før problemene oppstår, sier hun. En vanlig massasje er på 60 minutter mens lymfemassasje tar 90 minutter, healing med samtale 60 minutter. – Jeg bruker krefter, men behandlingen skal ikke være smertefullt. En skal kjenne at noe skjer. Lymfemassasje er jo bare behagelig, mens dypvevsmassasje er mer ”vondt-godt.” Teknikken gjør at jeg kommer skikkelig ned i dybden, sier hun. – Berøring er sunt for alle. Massasje skal ikke være uutholdelig vondt. Mange benytter denne behandlingsformen for å få et pusterom og mer energi i hverdagen, avslutter Aline.

Aline Erichsen jobber 4 dager i uken på Vestbytorget både på dag og kveldstid. I tillegg er hun en dag i uken i Moss i samarbeid med to naprapater. Hun har en god kommunikasjon med kiropraktor og deler lokale med en akupunktør her i Vestby. Når vi spør hvordan hun selv tar vare på kroppen sin så svarer hun med et smil at det tar en dyktig massør seg av og fikser henne.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...