Nettbutikk med showroom


Published: 13.10.2017
Netthandel blir brukt mer og mer, men vi vil gjerne se og kjenne på varene før kjøp. Derfor har Interio åpnet showroom på Vestby Storsenter.
Nettbutikk med showroom

Nettbutikken Interio.net kom i gang for tre og et halvt år siden. – Vi som startet dette har bakgrunn fra bransjen, sier daglig leder Knut Kristian Johannesen. – Bransjen har tatt av på nettet og vi ville gjøre mer enn å være med på hobbybasis. Vi benytter ren nettmarkedsføring, sier han.

Møbler og interiør du ikke ser andre steder

- Ja, det er målet vårt, sier Marie Aune. – Vi ønsker ikke å føre de varene alle kjedene har. Interiør handler om å lage sin egen identitet og stil. For mange passer det derfor dårlig å velge i varer som selges i varehus i store kvantum. Det er ikke vi som skal bestemme hvordan et hjem skal se ut, men kunden selv. Vi tilbyr varer fra bl.a. Kare design. Det er en tysk kjede med over 100 butikker i hele verden med 5 – 6.000 varer innen møbler og interiør. Denne leverandøren leverer alt som hører til inne i et hus utenom funksjonelle rom som kjøkken og bad. Kare satser spesielt på stilserier slik at du kan møblere hele rommet i matchende stil. Alt i anerkjent tysk kvalitet og til gode priser. I tillegg har vi 4 – 5 store samarbeidspartnere/leverandører fra Danmark, Italia og Frankrike. Produktene er interiørvarer i det litt høyere prissegmentet, som puter, speil og belysning. I dag er kunder opptatt av bærekraftig produkter og ekte materialer, fortsetter Marie. – Det betyr at folk for eksempel vil ha tre istedenfor plast. Alle bør innrede etter ens egen smak og i hvilken periode i livet en er, sier hun. – Da sier det seg også selv at et standard butikksortiment ikke vil kunne dekke alle de forskjellige behov en kunde har.

Ansatte med god utdannelse

Marie Aune og Olga Maria Lis har begge en solid bakgrunn for å hjelpe kundene på best mulig vis. Olga var dessverre ikke til stede da vi var på besøk, men vi får vite at hun har en master fra utdanningen innen markedsføring i Portugal.

Marie er utdannet til interiørdesigner i USA. – Jeg legger stor vekt på miljø og det er en stor del av det å ha en utdannelse innen interiørdesign. Det betyr at jeg velger produkter med minst mulig gift, er opptatt av best mulig transport og at gjenbruk bør benyttes i større grad. Det er godt vi bruker leverandører som også tenker i de samme baner. Miljømerking av møbler er viktig og vi følger godt med slik at de beste produktene kommer for salg hos oss. Jeg synes hver kunde fortjener at vi bruker god tid på dem og å være tilstede for de som vil vite mer om produktene. Vi forstår godt at folk vil se og ta på stoler og sofaer før en bestemmer seg. Eller om en bare vil oppgradere hjemmet sitt med stilige nye ting. Noen kunder ønsker å kjøpe alt interiør her og i tillegg få min hjelp til innredningen. En slik totalpakke gir en gunstig økonomisk løsning for mange, sier hun. – Dette også fordi vi jobber med gode gjennomtenkte løsninger som skal vare i mange år.

Flyttet til Vestby på grunn av beliggenheten

Hvorfor ble Vestby valgt?  Daglig leder Knut Kristian Johannessen svarer: – Vi driver primært nettbutikk, men trengte mer plass og da var det lett å velge dette senteret med den gode plasseringen i forhold til Oslo. Hit kan folk lett kjøre for å se og ta på varene våre. Her kan de se eksempler på stilserier og de kan bla i kataloger. Vi velger få, men gode leverandører med høy kvalitet på produktene. Noen produkter er vanskelige å transportere i hel stand hjem til kunden. Det innebærer at kunden kan komme hit og hente selv, for eksempel et stort speil. Vi håper vår butikk/showroom vil bli godt mottatt, avslutter han.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...