Ny eier tar vare på pasientene


Published: 04.04.2016
Tannverket er solgt til Colosseumklinikken. 
Ny eier tar vare på pasientene

Den kjente og kjære tannlegen Benny Håkansson har vært i Vestby siden 1989. Det var den gangen 300 pasienter mot 6.500 navn i kartoteket deres i dag. – Ja, noe riktig må vi ha gjort, sier Benny og smiler. Fortsatt kommer nye pasienter stadig til. Hva vil salget bety for alle pasientene, under vi. – Pasientene våre skal ikke merke så stor forskjell. Det er jo en profesjonell klinikk som har overtatt. Dette selskapet vil investere i mer og bedre utstyr og de har en enorm kapasitet på spesialister. Det betyr at det kan bli et fullkonsept her i Vestby slik at pasienten ikke behøver dra noe annet sted for avansert behandling. Det kan være operasjon i kjeven eller andre inngrep som krever en spesialist, sier Benny Håkansson. 

Mange gruer seg til et besøk hos tannlegen. Finner en trygghet og faglig kompetanse hos en tannlege er det ikke lett å gå til noen andre. For mange kan det være en trøst å høre at Benny Håkansson fortsetter som tannlege i noen år til. Han opprettholder sitt konsept og Colosseumklinikken er meget fornøyd med dette. – Kundene våre skal ikke bare oppleve behandlingen hos oss som ok. De skal kjenne at de er i fokus og at vi respekterer deres meninger og tid. Jeg blir glad når noen viser tommel opp før de går ut av døren, sier han.

Utvidet åpningstider

 – Jeg tror at om kort tid vil det blir et større team her med flere spesialister. Dette utvider horisonten til de ansatte og gjør at alle strekker seg etter nye erfaringer. Det er mulighet for en akuttklinikk her også. Vi trenger mer plass, men det skal vel ikke være det store problemet. Vi vil fortsatt være her på Vestbytorget. Jeg ser for meg en klinikk som kan betjene kundene både på dag og kveldstid samt kunne motta i helgene. Da slipper folk fra Vestby å dra langt av gårde om noe skulle skje utenfor ordinær åpningstid. Colosseumklinikken har mulighet for å hente inn ekspertisen når det trengs. En akuttklinikk tror jeg vil være oppegående i løpet av ett til to år, sier han.

Samarbeid mellom Benny og ny eier

Det er ingen tvil om at konseptet til Benny har vært positivt for pasientene. Han har vært tidlig ute med nytt utstyr og nye behandlingsformer. I tillegg har mange med tannlegeskrekk fått en bedre opplevelse i tannlegestolen. – Noen av kriteriene ved salget er at jeg skal fortsette som tannlege her og være faglig ansvarlig i minst 4 år, sier Håkansson. – Noe av grunnen til at jeg selger Tannverket er at det kreves mye å drifte en slik bedrift. Det er HMS, personalsaker, innkjøp av utstyr og etterutdanning. Jeg synes det er flott å slippe den delen og overlater dette til profesjonelle folk. De kan investere i det beste utstyret uten at prisen blir høyere for pasientene. I tillegg viderefører vi den gode kundebehandlingen Tannverket var kjent for, sier han. Det betyr blant annet at atmosfæren skal beholdes med blomster ved resepsjonen, det skal alltid sitte noen bak skranken og folk skal føle seg velkomne og ivaretatt.

Colosseumklinikken startet i Oslo og har nå 16 klinikker i Norge, 25 i Sverige og 2 i Danmark.  – Vi får lite lederkompetanse i utdannelsen vår, sier Benny og fortsetter: – Mange tannleger jobber alene og da blir selve driften noe som stjeler tid. Colosseumklinikken har egne profesjonelle klinikkledere som tar seg av både driften og følger med på at pasientene får den beste behandlingen. Alle vi ansatte får stadig opplæring i nye metoder og sammen er vi et sterkt team. Her skal pasienten oppleve minst mulig ubehag og smerte. Vi ønsker at alle går herfra med et smil og at smilet er vakkert, avslutter Benny Håkansson.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...