Outlet One-Vi er kommet litt i skyggen av Norwegian Outlet. Det betyr at de har gjort en god jobb, men det er ikke hele sannheten. Vi opplever en grov forskjellsbehandling når det gjelder skilting!

Kraftsalven kommer fra Trond Aam (47) – og rettes mot Statens Vegvesen. Daglig leder i Outlet One Vestby har brukt mye tid på kontakt med Statens Vegvesen. Så langt har Vegvesenet avslått alle anmodninger fra Outlet One om å bli inkludert i skiltingen fra E6. All skilting fører til konkurrenten Norwegian Outlet. Outlet One åpnet i Vestby for to år siden. I juni kom Norwegian Outlet i samme område, med eks-skøyteløper Ådne Søndrål som frontfigur. I norsk sammenheng er det ikke noe ukjent fenomen at en kjendis automatisk får ekstra PR. Men det er ikke det som plager Trond Aam. Han opplever avslagene fra Vegvesenet som blodig urettferdig. -Jeg krever en smule likhet. Vi har søkt og søkt for å komme med på skiltingen, slik at folk finner oss. Svaret er blankt avslag. Slik behandling finner vi oss ikke i. Vi har vært her lenge. Så kommer en skøyteløper og dermed legger Vegvesenet ut rød løper og forsyner konkurrenten med fire-fem skilt, sier Aam.

Outlet One anser det som naturlig at kundene blir loset til begge Outletene – ikke kun den ene.

-Vi er to like bedrifter der den ene får tildelt fordelene som ligger i skilting fra E6. Stadig får vi henvendelser fra kunder som tror de har vært hos oss, men i realiteten handlet hos Norwegian Outlet. I sommer hadde vi færre kunder enn i fjor sommer, til tross for økt innsats på markedsføring, sier Trond Aam, som forklarer nedgangen med mangel på skilt.

Outlet OneFørst og størst. Outlet One holder hus i de gamle lokalene til Det Norske Møbelsenteret – rett over veien for Bauhaus. Ikke bare kom Outlet One først, men har også 150 merkevarer mens Norwegian Outlet har om lag 35 merkebutikker.

Det er ikke tilfeldig at Vestby ble Outletbyen i Norge. Det ligger nemlig i Outlet-konseptets natur at den må ligge i en viss avstand fra butikker i byen. Avstanden mellom Vestby og Oslo er derfor perfekt. Mange spør seg hvordan Outlet One kan selge populære merkevarer med opptil 70 prosent lavere pris enn ellers.

-Forklaringen er at usolgte varer ikke er særlig god butikk og at varer som ikke er solgt ikke behøver sendes tilbake til Paris eller New York. Hos oss får leverandørene enda et utsalgssted og blir derfor så glade at de setter prisen så lavt at man ikke skulle tro det er lov, sier Trond Aam.

Andre grunner til lave priser er at Outlet One kjøper inn store partier, driver enkelt og rimelig og er i stor grad basert på selvhjelp. Her finnes alt fra barneklær til kjoler, dresser for menn, sko, egen jeansavdeling og en hel etasje med sportsklær. Kjente merker som Wrangler, Sand, sokker fra Ulvang og fashion fra amerikanske Ed Hardy, for å nevne noen få merkevarer.

-Vi dekker behovet for klær og sko til hele familien. Når det gjelder service, tilbyr vi hjelp der behovet er størst – for eksempel i dressavdelingen. Der har vi en mann med lang fartstid innen herreklær. Men det unike med oss er at vi har svært lave priser – også i forhold til vår konkurrent, sier daglig leder Trond Aam, som leder en stab med mange lokalt ansatte.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...