PCInfo synes at man skal synes


Published: 23.06.2011
Enhver bedrift med respekt for seg selv og sitt fag har egen hjemmeside på internett.
PCInfo synes at man skal synes
Det mener i hvert fall Trond Larsen, som er daglig leder i PC-Info.
- Web-design handler ikke bare om utforming og utseende av hjemmesiden. Vel så viktig er det å levere et produkt som er enkelt i bruk og som er lett å redigere, uten at man trenger å tilegne seg inngående datakunnskaper.
Han ser på seg selv som litt data-nerd, men fremholder at det er viktig å se det hele fra brukerens ståsted. Her berører han nok noe av hemmeligheten bak sin egen suksess som web-designer: Enkelt, raskt og funksjonelt lyder som god musikk for vanlige databrukere. Trond Larsen fortsetter:
- Dersom man skal sikre seg besøk på hjemmesiden, er det viktig at det skjer noe der – at de er dynamiske.  Dette vil sørge for at folk besøker sidene gang på gang, for å følge med på hva som skjer. Selve hensikten med en hjemmeside er jo å skape interesse, for på den måten å bringe sitt budskap ut til flest mulig. Da gjelder det å ha et brukervennlig og ukomplisert verktøy.

PC-Info ble etablert i 2000 og i den forsiktige oppstarten handlet det mest om generell data-support. Først i de siste 3 – 4 årene har virksomheten skutt fart og utviklet seg i retning web-design og kurs for alle kategorier databrukere. Ettersom Trond Larsen er bosatt i Vestby, er hovedtyngden av hans kundekrets her i bygda. Han formelig stråler av entusiasme når han får snakke om faget sitt og legger ikke skjul på gleden han føler ved å lykkes.

- Fornøyde kunder er en bekreftelse på at jeg har mestret en utfordring. Bedre anerkjennelse enn det kan jeg ikke få, sier han.
- Når man liker det man holder på med, er kanskje kunsten å sile oppdragene i tillegg til å holde seg til ett oppdrag av gangen – her er jeg ikke alltid like flink og det fører noen ganger til lange arbeidsdager. Og, det faktum at jeg er småbarnsfar blir en dårlig kombinasjon.

Trond Larsen har satt fingeren på den etter hvert så berømte tidsklemma vi alle sliter med til tider. Vi er mange som skulle ønske at vi kunne være flere steder samtidig. Men, heldigvis: Lysere tider gir lysere utsikter til mer kvalitetstid med familien.
- Jobben er ikke det eneste som betyr noe, men den er god å ha, avslutter Trond Larsen.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...