Profesjonell webside er god reklame


Published: 16.09.2016
ProSite.no er et webbyrå som håndterer reklame og markedsføring på nettet
Profesjonell webside er god reklame

Trond Larsen sitter i et lokale som bærer preg av hans virksomhet. Her er et profesjonelt fotostudio og datautstyr for både bildebehandling og webutvikling. Det tas bilder av produkter som skal være på nettsiden til en kunde. – Det er de som velger å lage nettsider selv, sier Trond og fortsetter: – Nettsiden er bedriftens ansikt utad. Da bør det være skikkelig profesjonelt. Faren med hjemmesnekring er at de ikke vet om alle de gode løsningene som vi kan. Det er viktig at en bedrift kommer høyt opp på siden når folk går inn på Google. Jeg vil påstå at en dårlig webside er dårlig reklame for bedriften, sier Trond.

Profesjonell design

Navnet ProSite.no er satt sammen av ordene profesjonell og side. – Ganske så logisk, sier Trond. I møte med kunden vil han ha mest mulig informasjon slik at han skjønner hva som bør komme frem på websiden og dermed kunne tilby de beste løsningene. – Jeg tenker hele tiden design, sier Larsen. – Det må være pent, tydelig og profesjonelt. Opererer for eksempel kunden med nettbutikk så må selvsagt det komme meget tydelig frem og den må være lett å nå. Jeg må tenke på utseende, målsettingen med siden og hvem som er målgruppen. Det lages også målrettet webside så bedriften kommer først opp når noen søker. SEO betyr søkermotoroptimalisering. Det er et vidt begrep som er viktig for hvordan bedriften skal finnes på nettet. Fornuftige kunder bruker penger på å få en side som lett finnes. Google er alltid med når jeg tenker på hvordan kunden skal synes best mulig. Siden må optimaliseres slik at innholdet passer til bransjen og bildene passer til tittel. I tillegg må det være enkelt. Min målsetting er at færrest mulig klikk når målet, sier han.

Gode løsninger for de nyetablerte

Unge bedrifter har ofte ikke den beste økonomien de første årene. Mange kan vegre seg for å bruke mye penger på en profesjonell webside. Men det kan resultere i dårlig økonomi i følge Trond. – Ja, en ny bedrift med litt skranten inntjening bør absolutt bruke noen penger på en god webside. Vi tilbyr derfor en plakat til å sette på websiden. Dette blir som en enkelt nettside, men kan være en grei løsning i første omgang. Det er jo viktig å synes og bli funnet når noen søker etter den gjeldende bransjen eller tjenesten. På plakaten står det viktigste folk bør vite, som telefonnummer, sted og spesielle tilbud. Folk må bare ta kontakt med meg slik at vi kan finne de beste løsningene, sier Trond.

Kunnskap

Når nettsiden er profesjonell laget så skal kunden kunne gå inn når som helst og endre, hvis det er ønskelig. – Men selvsagt kan jeg ta den jobben også, sier Trond. – Uansett må siden holde på et godt utseende og det må stadig skje endringer der. Noen velger å få i gang siden med hjelp herfra og så fortsette selv. Det er helt greit bare ikke kvaliteten forringes. Ikke alle kundene har kunnskap nok til å holde nivået oppe. I denne bransjen må en følge med og jeg må oppdatere meg konstant. I tillegg bruker jeg min erfaring fra 15 – 20 år med salg, er ute og treffer folk, holder kurs, bruker kunnskap om kommunikasjon, får god kontakt med kunden og tenker fremtidsrettet. En må forstå kundens behov, men også kunne tilby noe bedre enn hva som var forventet, sier Trond engasjert. Han driver fortsatt med pc-service og har i tillegg et fotostudio. Han er en aktiv fotograf og tar på seg oppdrag, men det blir mest jobbing med å ta bilder for kundene til ProSite.no nå for tiden. – Det kreves mye kunnskap for å tilfredsstille alle kravene når det gjelder design av nettsider. Det er utfordringer i hvordan websiden skal bygges opp. En må tenke på hvilke medier det skal responderes på. For eksempel skal siden passe til mobiltelefonen. Da må en tenke på dekning og siden må tilpasses slik at den fungerer godt der også. Det er viktig å følge forskrifter som er gitt av myndighetene. Ett eksempel er at alle bilder skal ha tekst i bakkant. Slike ting vet kunden ofte lite om. Det betyr at kunden får så mye mer enn bare et profesjonelt utseende på siden sin når jeg får designe for dem, avslutter han.

Trond Larsen er fornøyd med de godt fungerende lokalene på Kurssenteret. Han har god tilstrømming av kunder, som Vestby kommune. Han ser positivt på fremtiden og regner med å kunne ansette flere i tiden som kommer.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...