Satser på brukervennlige alarmer


Published: 28.03.2014
Det er vel liten vits i å ha en avansert alarm hvis den ikke blir brukt. Follo Alarm AS i Vestby tilbyr enkle og trygge løsninger de fleste kan benytte.
Satser på brukervennlige alarmer

”Vi kaller en spade for en spade og anbefaler alarmer som er enkle og funksjonelle,” sier Jon Stubberud. Han fortsetter: ”Det er selvsagt morsomt med fancy løsninger, men det er ikke alltid like brukervennlig. Kunden blir informert om de alternative produktene som finnes. Mange ser nytten av de trygge, men enkle løsningene som faktisk blir brukt hver dag. Det er jo det som gir trygghet,” sier han. Jon Stubberud jobber på kontoret i Follo Alarm AS nå. Han har vært med fra firmaet startet i 1995. Det er i dag 6 ansatte i bedriften.

Alarmmottak og utrykning

Lars Petter Arnesen jobber med installasjon av alarmer og har vakter for utrykning. Han forklarer hvordan avtalen fungerer: ”Vi installerer alarmer både til private og til næringslivet. Kunden velger om det skal være et avansert eller enkelt anlegg. Vi får melding med én gang alarmen går. Da ringer vi opp kunden umiddelbart. Det iverksettes utrykning hvis vi ikke får kontakt og vi drar vi til bygningen og sjekker. Når det gjelder brann så ringer vi brannvesenet hvis vi ikke får kontakt med kunden. Brannvesenet rykker alltid ut når vi ber om det. Det hender en sjelden gang at vi får feilmeldinger og da må vi betale for utrykningen. Vi bytter selv batterier hos kunden for å minske faren for tekniske feilmeldinger. Vi har lokal tilhørighet og kjennskap til Vestby. Vi kan området, for å si det slik,” sier Arnesen. Follo Alarm AS har operert i Vestby nå i 20 år og det er lengre enn de fleste alarmselskaper.

Teknologisk utvikling på alarmer

Det finnes så mange avanserte produkter på markedet. Det er snart ingen begrensninger når det gjelder overvåking og finesser i å trygge bygninger og eiendeler. ”Dette fungerer selvsagt for noen, men for de fleste er det nok med en god trådløs alarm som dekker innbrudd og brann,” uttaler Jon Stubberud. ”En bør også tenke på den preventive siden av sikring med alarm: skiltet utenfor døren eller vinduet er avskrekkende for tyver. Vi har gode løsninger for de som har hund og katt hjemme også,” forsetter Stubberud. Husdyr er altså ikke et problem når det gjelder valg av en alarm. Sensorene som installeres tar hensyn til vekt og høyde på dyret. Det er muligheter for delt tilkobling i de forskjellige rommene om det er mest praktisk. På denne måten kan husdyret ha tilhold på et avgrenset område inne. ”Vi er selvsagt oppdaterte på den teknologiske fronten, men vi velger ikke kompliserte løsninger bare fordi det er nytt. Vi satser på praktiske og greie løsninger som de fleste kan slå av og på ved behov,” sier Lars Petter Arnesen. Det har vært noen tilfeller i vårt område med innbrudd i privathus mens eierne sover. De uheldige ofrene har blitt frastjålet blant annet kontanter, bankkort, pc og biler. Flere og flere velger nå alarm som også kan stå på mens folk er hjemme, - og som blir brukt.

Gode anbefalinger gir økt kundemasse

Follo Alarm AS driver ikke med oppsøkende salg ved å ringe på dørene til folk. De satser heller på annonser i aviser og blader, men de fleste nye abonnenter kommer via anbefaling fra eksisterende kunder. ”Vi har til og med kunder i 3. generasjon,” sier Jon Stubberud. ”Det betyr antakelig at folk er fornøyde med oss og løsningene våre. Det kan vel også nevnes at vi har gunstige priser,” avslutter han.

Follo Alarm AS satser videre med sin filosofi for suksess: enkle løsninger som blir brukt, god lokalkunnskap og fornøyde kunder.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...