Selger små pakker med store gleder


Published: 10.02.2017
Smykker er noe vi mennesker har brukt i all tid. Safir gullsmed på Vestby Storsenter har et rikt utvalg
Selger små pakker med store gleder

Her kan en få kjøpt dåpsgaver/navndag, bestikk, bijouteri, smykker i sølv, hvitt og gult gull, diamantsmykker, klokker til barn/voksne og bunadsølv. Butikken har et godt utvalg innen forlovelse/gifteringer. Her finner en også varer fra Hjerter og Thomas Sabo.

 

Daglig leder her er Wenche Åsvestad som jobber full tid og Caroline Berg som jobber deltid. Wenche sier: – Vår fokus er å hjelpe kundene med å finne den perfekte gave. Vi strekker oss langt for å gi så god servise som mulig. Trenger en litt hjelp med et smykke som har gått i stykker så har vi egen gullsmed som tar seg av de fleste reparasjonene. Dette vil si at vi slipper og sende smykkene i posten og at tiden blir kortere og vente for kunden. Ønsker en noe personlig skrevet på smykker så graverer vi gjerne. Dette er særlig populært på gaver til dåp og navnedager. Vi har en egen fatter. Det er en som for eksempel setter i nye diamanter og sjekker klør rundt edelstener. Han kommer og henter smykker her og leverer de her igjen. Når reparasjonene er ferdig sender vi ut sms til kundene, og så kan de hente når de har tid. Vi trer også om perlekjeder, setter i nye batterier og renser bunadsølv, sier hun.

 

 

Ikke la smykkene ligge i skuffen

 

Bruk smykkene dine, sier Wenche entusiastisk og fortsetter: – Når smykkene ligger i skuffen/safen så har vi ingen glede av dem. Ta dem fram og bruk dem i de rette anledningene. Bland gjerne sølv og gull sammen, både hvitt og gult gull, og for ikke og glemme den nye fargen rose. Det er gull med en større mengde kobber i og gir den fine rose-fargen. Fra gammel tid var det også mer kobber i smykkene, så dette er noe som har kommet tilbake. Skal man ut på reise og ikke ønsker og ta med de dyreste smykkene, har vi mange fine rimeligere alternativer, sier hun. Wenche kommer med gode råd: – Har man dyre smykker, mye sølvbestikk og bunadsølv så anbefaler jeg og ta bilde av dem. Ta vare på diamantsertifikat og legg de i et brannsikkert skap. Hvis uhellet er ute og en mister eller blir frastjålet smykkene er det lettere og få igjen på forsikring. Det hjelper også oss med og finne de rette prisene på varen som må leveres inn til forsikringsselskapet, sier hun.

 

Nye trender

 

Det er stadig noe nytt som fenger oss og de siste to tre årene har rose-fargen sammen med sølv/gull vært populært. Plater i anheng, armbånd og ørepynt til å gravere på har vært svært ettertraktet i år. De kan være i gull, sølv eller rose-fargen. – Det blir veldig personlig når en graverer inn et ord, navn eller en bokstav, sier daglig leder. – De klassiske en-stens smykkene og perler er jo bare noe vi jenter bør ha liggende i smykkeskrinet. De passer til alle anledninger og passer til alle antrekk. Til menn har vi mange tøffe smykker, for ikke og glemme klokker. Ikke alle menn ønsker masse smykker, men en tøff klokke gjør antrekket perfekt. Et godt råd er også om du er ute på reise og ønsker og kjøpe deg et smykke som koster en del. Da må en passe på så en ikke blir lurt. Smykker i Norge ligger ofte noe over prisene i utlandet, men kjøper du det i en gullsmed får du det du betaler for, forsikrer hun oss. – Varene våre blir kjøpt inn på messer bland annet i Italia, Østen og Basel. Da kan vi kjøpe inn diverse typer varer slik at vi får et godt utvalg, sier Wenche og fortsetter: – Dette gjør mye med prisen fordi varen slipper å gå innom et ledd i Norge også.  Dette kommer kundene til gode fordi vi kan gi en bedre pris. Vi kjøper også diamanter rett fra sliperiet og det igjen gir fine priser, avslutter hun.

 

De minste pakkene kan romme de største gledene.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...