Storpremier og softis


Published: 21.08.2017

Narvesen på Vestby Storsenter tilbyr et stort spenn innen varer og tjenester

Ferske bakervarer, pizza og pølser

Storpremier og softis

- Her er det alltid kaffe og ferske bakervarer til kr 25,-, sier Elin Myhrhaug. Hun har det daglige ansvaret for butikken og er franchisetaker. – Det at vi baker selv setter et stort fokus på renholdet her. Denne butikken skal alltid være ren og ryddig, det er noe vi setter stor fokus på. Folk gir oss gode tilbakemeldinger når det gjelder kvaliteten på for eksempel bakervarene våre. Vi har gode stekeplaner som er regnet ut etter hvor mye som selges når på dagen. Det betyr at vi har helt ferske varer. Det kan være et godt avbrekk å ta en kaffe og litt småvarmt mellom shoppingen, sier hun. Hun legger til at de unge gjerne kommer for å kjøpe slush i flere varianter.

Blader og magasiner for enhver smak

Det finnes nesten ikke en hobby etter interessefelt som ikke har sitt eget magasin. Her ses et rikt utvalg i hyllene. En kan ramse opp innbydende forsider når det gjelder reiser, håndarbeid, fargelegging, kryssord, moter, båtliv, biler og motorsykler, vitenskap, interiør og barneblader. Det er et bredt utvalg av bøker fra uttallige serier. I tillegg finner en de mest kjente og etterspurte bøkene i hyllene også. Narvesen har alltid vært kjent for å være gode på tidsskrifter av forskjellig art. For mange år siden var det kanskje mye negativt snakk om visse typer blader som ikke burde stå på de nederste hyllene. Hvis en titter veldig høyt opp langs veggen så kan en se et utvalg også av denne type blader.

Nominert til pris

- Vi har et mangfold av spill, sier Elin. - Vi er kommisjonær for Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Vi er stolte over å ha blitt nominert andre året på rad fra Norsk Rikstoto for årets kommisjonær for godt salg og bra utvalg, sier hun stolt og fortsetter: - Morsomt er det også at vi har så mange storvinnere i de forskjellige spillene. Det kan nesten virke som om vi har blitt en ”lykke-kiosk.” Innsatsen behøver ikke være så stor selv om sjansene øker med antall spill, selvsagt. Hver uke har vi egne andelslag for denne butikken slik at hver spiller er på lag med andre Vestby-folk. Dette er populært. Vi vet at det spilles mye på nettet, men vi har ikke merket noe til nedgang her hos oss ennå, sier Elin. Rundt hjørnet hos Narvesen står det spillautomater fra Norsk Tipping hvor spiller operer selv. Her har det blitt meget strenge regler på grunn av spillavhengighet.

Tjenester

Innen dette feltet kan en minne om at Narvesen selger tjenester for Ruter, telekort og universale gavekort. Her kan en også hente arrangementsbilletter som er bestilt over nettet eller telefon. Det tilbys også andre elektroniske tjenester.

God stemning

Elin har en fartstid på snart 20 år i Narvesen. Her trives hun godt og roser senteret for å vektlegge god stemning. – Den positive stemningen senterledelsen etterstrever er noe vi gjerne viderefører. Det faller også lett i og med at her er det hyggelig kunder til enhver tid. I tillegg er dette en flott og oversiktlig butikk. Jeg har to hyggelige kollegaer, Katrin og Jamie. Sammen med trivelige kunder så er det virkelig givende å jobbe her. Vi prøver å etterkomme de flestes ønsker, som å skaffe blader vi vanligvis ikke fører. Det er alltid hyggelig å yte det lille ekstra, sier hun før enda en kunde skal betjenes med nye lottokuponger. Elin har en meget hektisk hverdag, men hun viser omsorg for kundene og er svært behjelpelig.

Til slutt må softisen nevnes. Den smaker særdeles godt og det tilbys et stort utvalg i strøssel. Heldigvis selges den hele året her. I tillegg går det mye is fra frysedisken på sommerstid. Mange vil ha noe å spise i farta og da er det lettvint med en bar eller småposer med nøtter mellom måltidene. Narvesen er strategisk plassert rett innenfor inngangen på senteret så her er det hektisk, men hyggelig stemning.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...