Vestby Regnskapskontor AS


Published: 28.01.2019
Kundene og de ansatte spiller på lag og har et nært forhold
Vestby Regnskapskontor AS

Med en fordeling av kundene på 40% landbruk og 60% forretningsdrift sier det seg selv at Vestby Regnskapskontor AS kjenner godt til næringsbedrifter i området.

Full flexi-tid gir kvalitet

Daglig leder er Kjell Arnvard. Han har over 20 års erfaring innen regnskap og revisjon. Han har vært daglig leder i 2 år. – Denne bedriften er kjent for å ha trofaste medarbeidere, sier han. – Vi har i dag fem ansatte som har jobbet her i mer enn 25 år. Ja, vi har til og med en som har vært her i 47 år og det er virkelig noe å skryte av, sier han med et smil. Hva kan det komme av at folk blir værende, lurer vi på. – Vi har 11 ansatte. 9 årsverk, sier Arnvard. – Deriblant er seks autoriserte regnskskapsførere. Her jobbes det med at de ansatte skal trives. Jeg har tro på at da blir jobben gjort på best mulig vis og kundene nyter godt av dette. Vi har for eksempel full flexi-tid. Det betyr at alle kommer og går som det passer dem best. Dette gjør at kvaliteten på arbeidstiden blir maksimal. De ansatte er ansvarsfulle og vi har et godt miljø her. Vi har særs gode pensjonsvilkår, gode forsikringer og greie lønninger. I denne bransjen blir det mye kurs og oppdateringer. Folk fra Duett regnskapssystem kommer hit og holder kurs for oss. Vi er nå inne i en mellomperiode for fremtiden er papirløs også i vår jobb, sier han.

Regnskapsføring for landbruket

Vi møter Berliot Kollsgård som jobber med landbrukskundene. – Vi som fører regnskap for bønder har også bakgrunnen vår i landbruket, sier hun. - Vi har høy kompetanse med spesialutdannelse og god erfaring innen dette feltet. Vi tenker likt og forstår bøndene om hvordan jordbruket fungerer. Vi er med fra overtakelse til salg i mange tilfeller. Det kommer til å bli spesielt i år med tørken vi hadde i sommer. Ringvirkningene vil vi kjenne i minst 2 år fremover. Landbruket får ikke erstatning for hele tapet og dette får selvsagt økonomiske konsekvenser. Dette går ut over underleverandører fordi bonden ikke får mulighet til å investere i nye maskiner og lignende. Ja, hele samfunnet vil merke dette. Vi er med på å finne de beste løsningene for hver enkelt, avslutter Bergliot.

Forretningsregnskap

Turi Løken Hafsengen jobber med regnskap til alt fra enkeltforetak til aksjeselskap. Det innebærer alle bransjer, mange eller få ansatte. – Det er viktig med en god dialog med kunden slik at vi forstår hva og hvordan de driver bedriften sin, sier Turi. – Det er viktig med et godt samarbeid. Nå logger kunden seg inn på regnskapssystemet vårt og kan utføre oppgaver selv. Noen fakturerer og betaler, vi kontrollerer og tar årsavslutningen. På denne måten kan regnskapet være oppdatert hver dag. Jeg synes det er viktig å få frem at ingen kunder er for små, sier Turi. – Jeg liker å ha mange forskjellige bransjer for det er spennende og utviklende, sier hun og fortsetter: - Vi må hele tiden være oppdaterte og går stadig på kurs. Vi har stor kompetanse og erfaring innen denne type regnskap, avslutter hun.

Helautomatisk digitalisert regnskap

Daglig leder Kjell Arnvard forklarer at Vestby Regnskapskontor AS legger stor vekt på at kundene får gode regnskapsløsninger. – Det betyr at vi må kunne tilby nye kjappe systemer, være gode på å bistå med riktig regnskapsførsel i henhold til lover og regler og ha godt samarbeide med lokale krefter som kundene våre trenger. Det kan være advokat ved generasjonsskifte eller andre bransjer vi samarbeider med. Vi har fem hundre kunder. Disse får sin egen nettside og alt er online. På nettsiden kan bilag legges inn, faktura fra leverandør kan gå rett inn i systemet og bli betalt. Dette krever mindre arbeidsinnsats for kunden ved bilagsbehandling, og sikrere bilagsinnlevering slik at vi kan gi kunden en fastpris som er gunstig. Da blir det forutsigbart både for kunden og oss. Selvsagt er datasikkerhet veldig viktig, sier han og fortsetter: - Serverservice er satt bort og befinner seg på Tynset. Vi setter trygghet særdeles høyt. Vi har forsikring om noen skulle klarer å lure oss, men det har ikke skjedd ennå, heldigvis. Vi har dyktige ansatte som passer godt på. Skulle det brenne her i lokalene våre så er vi allikevel operative i morgen. Det er et meget godt system og vi ser at kundene våre er fornøyde. Det gleder meg at kundene gjør det bra med bedriften eller gården sin. Vi ser at eksisterende kundemasse vokser fordi mange øker omsetningen og får flere ansatte. Vi er klare for utbyggingen i Vestby og ser med spenning på hvordan det vil utvikle seg. Jeg er fantastisk fornøyd med de ansatte og forsetter og ha en god relasjon til kundene våre. Vi satser videre på tilgjengelighet slik at kunden kan ringe hvis de må ha assistanse selv på kveldstid. Her er døren åpen og folk kommer inn for en prat. Dette er viktig i og med at det er bedre å spørre om råd istedenfor å gjøre en stor feil i regnskapet, avslutter han.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...