Vil sette Vestby på kartet igjen som møbeldestinasjon


Published: 25.09.2013
Møblia er en helt ny, spennende og levende møbelbutikk som til enhver tid skal ha fokus på dagens trender til de aller beste prisene på ett og samme sted:
Og stedet er Vestby
Vil sette Vestby på kartet igjen som møbeldestinasjon

Den nye butikken i Vestby Storsenter eies av ekteparet Louise og Henning Kleven samt nevøen Kristian Kleven. De har mange års erfaring fra ulike møbelkjeder og har tatt med seg kun det beste fra tidligere arbeidsplasser. De synes det er gøy å arbeide med møbler og vil så gjerne inspirere til gode valg.  De er til sammen 7 ansatte, - alle med solid og bred bakgrunn fra salg av møbler og interiør.

”Møblia har ingen stor og tung administrasjon,” sier Louise Kleven og forklarer alle fordelene ved ikke å være i en møbelkjede. ”Her kan vi gi kunden gode priser hele året upåvirket av kampanjer styrt av en kjede. Vi har nå fått leverandører som faktisk ikke vil levere til kjeder og det gjør at vi antakelig oppleves som litt annerledes og mer spennende.”
 Hun forteller at folk kommer inn i butikklokalet og uttrykker overraskelse over det brede utvalget, kvalitetsnivået og de gunstige prisene. Det kommer folk langsveis fra og derfor planlegges det flere butikker rundt om i landet i fremtiden. Men nå er Møblia her i Vestby den eneste og folk strømmer til. ”Det minner om tiden hvor det ble reklamert med møbelbutikk i Vestby, bare 25 minutter fra Oslo,” sier hun.

De mest populære varene
Soverom og stue har høyest prioritet. Louise har vært produktsjef hos en av de store møbelprodusentene  og er ivrig etter å hjelpe folk med sin kunnskap, og særlig med kjøp av madrasser. ”En gjesteseng behøver ikke ha samme kvalitet som din egen seng,” sier hun og legger til at prisen må jo gjenspeile dette. Og i Møblia skal en kunne finne senger i alle kvaliteter og prisklasser. Her er mulighet til å bygge så liten eller stor sofa en vil ha og spisebordets størrelse og mål blir som kunden ønsker. Varene kan en få kjørt rett hjem, - bilen står klar utenfor butikken.  Her finnes også interiørprodukter fra kjente leverandører. Store lykter og kurver selger godt. Store bilder er blitt populært samt de helt spesielle lampene. ”Når en ikke tilhører et kjedekonsept, kan vi ta inn produkter som er spesialtilpasset det lokale smaksbildet”, sier Louise.

Vi må slå ring om de lokale butikkene
”Nå er det viktig at vi er bevisste på å støtte senteret og hverandre her,” sier Louise Kleven. ”Vi nyter alle godt av at folk i hele østlandsområdet kommer hit. Og det er jo til Vestby en drar for å kjøpe møbler,” avslutter hun smilende.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...