if… Vestby Forsikring DA


Published: 06.08.2018
Mange synes forsikringspoliser er vanskelige å forstå.
if… Vestby Forsikring DA

Det er ikke uvanlig at det er et ork å få den totale oversikten når det gjelder forsikringer. De fleste får dokumentene via e-post og det er nok ikke alle som går like nøye igjennom polisene. Da er det godt å vite at vi har profesjonelle forsikrings-folk i nærheten.  Vi møter daglig leder Henrik Ruud, salgssjef Anders Sandnes og forsikringsrådgiverne Mudasser Khan og Frank-Robin Gullesen i Kleverveien 3. En hyggelig gjeng med godt samhold og humøret i orden.

Forsikring til næring og privat

Henrik Ruud startet for åtte år siden som selger i if… og er nå daglig leder. – Vi tilbyr forsikring til både næringer og private, sier han. – Det er primært de små og mellomstore bedrifter vi formidler forsikringer til. Når det gjelder de virkelig store så henter vi inn spisskompetanse. Vi prøver å få en riktig god kontakt med de forskjellige bedriftene. Vi ser på oss som viktige samarbeidspartnere slik at vi er tilstede i lokalmiljøet.  Derfor liker alle her å forlate kontoret og heller møte opp hos kunden. Det kan for eksempel være lunsj-seminarer hvor vi tilbyr gode forsikringer både til bedriften og de ansatte. Det er noen bedrifter som ikke vet like mye om hvilke forsikringer en er lovpålagt å ha. Da er det godt å kunne tilby de beste løsningene slik at både lover blir oppfylt og eieren av bedriften blir fornøyd, sier han. De fleste nærings-kundene er i Vestby og i nærområdet. – if… er et naturlig valg i Vestby for små og mellomstore bedrifter, sier Henrik.

For noen på siden byttet folk sjeldent forsikringsselskap. I fjor var det seks hundre tusen her i landet som byttet selskap. – Det betyr at vi må være gode på å jobbe etter kundens premisser, sier Henrik. – Det skal være greit for alle å forstå sine egne forsikringer. Vi er opptatt av at det blir riktig for hver person. Tilbudet må være realistisk og av god kvalitet. Det er ingen grunn til å være over-forsikret. Derfor er det en god ting å gå igjennom både de gamle og nye polisene med kunden. Da blir det trygt og oversiktlig. Vi prøver å skreddersy totalløsninger for den enkelte. Dette bruker vi mye tid på og det kan være greit å komme hjem til kunden istedenfor å møtes her på kontoret. Vi ser på denne tiden som noe av det viktigste i relasjonen til kunden. Deretter følger vi opp i etterkant, forklarer Ruud. – Tillitt er også særdeles viktig, sier Anders. – Kunden skal skjønne at vi er ærlige og har kompetanse. Vi selger gode løsninger og trives i jobben. Alle her har vært ansatt lenge. Vi er ikke bare selgere som kommer med kjappe løsninger over telefon, men som er borte i etterkant. Vi følger opp og har en høy service-grad fordi vi holder relasjonene, sier Anders.

- Vi oppsøker også potensielle kunder via telefon, sier Ruud og fortsetter: - Men vår kompetanse er at vi har god og bred erfaring innen akkurat dette feltet. Vi har også fokus på å følge kunden opp i ettertid. På denne måten kan vi hjelpe til når det skjer forandringer i livet til den enkelte. En har behov for forskjellige forsikringer i de ulike periodene i livet.

Daglig leder Ruud presiserer til slutt: - Forskjellige ulykker kan dessverre fort skje. For eksempel kan en plutselig stå uten jobb, bli syk eller bli rammet av brann. Slike ting kan oppleves som store kriser og da ser en betydningen av at prosessen er enkel å komme igjennom når det gjelder erstatninger. Vi ser at folk for en tid tilbake måtte bruke mye energi på å få oppgjør når ulykken var ute. Vi strekker oss langt for å gjøre den delen så enkelt som mulig. Da er det selvsagt også veldig viktig at en er riktig forsikret, avslutter han.

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more...