En seriøs aktør i et krevende marked


Published: 13.02.2012
En runde i produksjons-lokalene til Nærings-tjenester AS avslører mange flittige hender i arbeid med å leve opp til akkurat denne visjonen.

Næringstjenester AS, som er eid av Vestby Kommune, er en bedrift med varig tilrettelagt arbeid (VTA). Arbeidstakerne er yrkeshemmede personer som ikke kan ha ordinært arbeid, som oftest på grunn av en funksjonshemming. De 28 tiltaksplassene fylles av deltakere som alle har en reell arbeidsevne når arbeidsoppgavene blir  tilrettelagt. Ansettelsen foregår i samarbeid med NAV Vestby. Det blir lagt til rette for interessante og varierte arbeidsoppgaver som er tilpasset den enkeltes funksjonsnivå. Arbeidsoppgavene bidrar til vekst og utvikling for den enkelte.
Bedriften er sertifisert etter et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester. (EQUASS – European Quality in Social Services). Dette sikrer kvaliteten av tjenestene overfor så vel brukere som bedriftens samarbeidspartnere. Sertifiseringen gjelder for en periode på 2 år av gangen, så her nytter det ikke å sove i timen.

Stolte av arbeidsplassen
– Får vi inn hasteoppdrag, omstiller vi oss fort og tar ting på strak arm, sier den entusiastiske salgslederen Unni Hakestad og legger til: – Det er fantastiske mennesker som arbeider her. De er stolte av arbeidsplassen sin, er utholdende, tålmodige og målrettet for å levere det kunden har bestilt. Selv om de har forskjellig arbeidsevne, er vi sterke sammen – med mye pågangsmot og stor arbeidskapasitet.
– Vestby er en kommune i sterk vekst med mange bedrifter som har etablert seg de senere årene. Det er også mange nye bedrifter som er i ferd med å etablere seg. Vi er her, midt i smørøyet, Derfor er det viktig for oss å markedsføre oss mot disse bedriftene og at de kan se verdien av at vi er i nærmiljøet, fastslår salgslederen.

Nettverk
Nettverksbygging og markedsføring er viktig elementer for denne type bedrift.

Samfunnet er i stadig endring. Oppgaver som før ble utført manuelt, gjøres nå av maskiner. Tjenester kjøpes kanskje i land som kan konkurrere med et mye lavere prisnivå enn i Norge. – Dette er ting vi hele tiden må ta i betraktning når vi aktivt går ut og markedsfører oss mot nye kundegrupper og arbeidsoppgaver, sier salgsleder Unni Hakestad og avslutter: – Samtidig må vi være opptatte av å bruke tid på eksisterende kunder og yte god service ovenfor de samarbeidspartnere vi allerede har.

Næringstjenester påtar seg mange forskjellige oppdrag

Masseutsendelser / mailing – har lang erfaring med masseutsendelser og kan håndtere sendinger på flere tusen av gangen, fletting av brev / adresser etc.
Kopiering – ny kopimaskin som kan produsere mye i ulikt format (ca. 3900 sort/hvitt kopier i timen) – fra enkle til tosidige kopier, forskjellige hefter / brosjyrer, årsplaner, billetter, ordresett, rekvisisjoner o.l
Innbinding / Laminering – liminnbinding, spiralinnbinding, blokkliming, innsetting av dokumenter / brosjyrer i ringpermer, laminering o.l
Pakking – ompakking fra store til mindre enheter eller motsatt, sampakking i henhold til kundens liste, gave / julegavepakking, opp og ned pakking av reklamemateriell, pakking av tørrvarer, sjokolade etc.
Montering – av produkter etter kundens spesifikasjon, demostrasjonsprøver, påsetting av priser / eankoder etc.
Egenproduksjon av tennbriketter – laget av makulert papir. Har fått mange positive tilbakemeldinger på dem.

For å se brosjyre klikk her

Post Title

Lorem superscript dolor subscript amet, consectetuer adipiscing elit, test link. Nullam dignissim convallis est. Quisque aliquam. cite. Nunc iaculis suscipit dui. Nam sit amet sem. Aliquam libero nisi, imperdiet at, tincidunt nec, gravida vehicula, nisl. Praesent mattis, massa quis luctus fermentum, turpis mi volutpat justo, eu volutpat enim diam eget metus. Maecenas ornare tortor. Donec sed tellus eget sapien fringilla nonummy. NBA Mauris a ante. Suspendisse quam sem, consequat at, commodo vitae, feugiat in, nunc. Morbi imperdiet augue quis tellus.

Høydepunkter

Jun 14, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more…

Aug 24, 2008
Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra.
Read more…

Se her!

Follo Etablerersenter

Er du i ferd med å starte egen bedrift?
Nå kan du leie rimelig kontorplass
hos oss i Mølleveien 4,
Vestbytorget

Månedsleie: 500,- kr
Dagleie: 25,- kr

Husleien er sponset av
Etablerertjenesten i Follo
Kontakt oss her

Starte eget?
Se her 

Annonser