Er det noen du vil skjemme bort?


Beauty Centeret Vestby vet hvordan det skal gjøres

Om du skulle ønske eller ha behov for litt ekstra god pleie, eller bare at noen tar hånd om deg – bestill time hos Beauty Centeret! Hudpleie, spabehandling, massasje, fotpleie eller make-up, her stiller de opp med den ene forlokkende behandlingen etter den andre. Forestill deg at du allerede ligger på behandlingsbenken og får rygg og nakkemassasje – behagelig musikk, dempet belysning, fyr på peisen mens tankene flyr på egenhånd – fristende, ikke sant? Eller hva med: klassisk kroppsmassasje, aromamassasje, kroppspeeling eller den ultimate behandlingen – sjokoladedrøm. Brosjyren deres sier alt om den drømmen:
”En totalt avstressende behandling full av antioksidanter. Vi starter med en kroppspeeling av Dødehavssalt og sjokolade. Etter dusj blir du massert inn med varm sjokolade og pakket inn med plast. Mens dette virker får ansiktet en sjokoladepeeling og sjokolademaske. Behandlingen som gjør deg oppstemt og glad.”

Beauty Centeret Vestby har holdt til i Mølleveien 3 siden 1. august 2010. Tidligere var de 7 år i kjelleren på Vestbytorget. Flere kunder har oppdaget dem etter at de fikk nye lokaler. Lisbeth og Nelly tar seg av alt innen hud, spa og massasje, mens Carina er fotterapeut. En del av oss sliter med problemføtter. Nedgrodde negler, fotsopp, vorter eller torner er noe av det Carina kan hjelpe med. Foruten vanlige åpningstider kan de tilby kveldsåpent to kvelder i uken. Disse timene er spesielt populære, så hvis du sikter deg inn på en kveldstime, vær ute i god tid. I tillegg til fristende behandlinger selger de diverse ting i forretningen, make-up, vesker, skjerf, gavepakninger, smykker, hansker og lommebøker.
Nå vet i hvert fall jeg hvor jeg skal gå når jeg vil skjemme bort noen.

Klikk her for mer info

Tips en venn  Gå tilbake