Kolafei


– om å handle klær uten å gå skoa av seg
Når vi ”googler” Kolafei kommer to forslag opp: Fest eller kalas. Det må jo bety at det er en fest å handle klær for damer og barn. Charlotte Meier Ødegård kan fortelle at Kolafei kan konkurrere med prisene kjedebutikkene operer med. Kolafei åpnet dørene i august 2008. Den gang var de noe mer eksklusive med en litt høyere prisprofil. Det gikk ikke så bra. Da de startet hadde de lokaler ved siden av ICA i Vestby. I midten av november 2010 flyttet de til nye lokaler i Mølleveien 3. Her trives de godt og føler selv de er i et kreativt miljø med blomsterbutikken, frisørene og Beauty Centeret. Noen av merkevarene Kolafei forhandler er Soyaconcept, Fransa, Cream og Hjerter.
Søstrene Charlotte og Camilla driver butikken sammen. De overtok etter mamma Marianne. Hun har ikke lenger tid til butikk, nå som hun leser medisin. Da passer det bra at Charlotte ble så hekta på butikken at hun nå tar seg av det meste. Bare på lørdager og i ferier stepper Camilla inn, som ellers er opptatt med skole i Oslo. Hun tar sikte på en karriere innen film og video. Hun vil gjerne følge i pappa Bjørn Ødegårds fotspor, som arbeider frilans innen tv-produksjon, musikkvideo og for event-bransjen.
Charlotte er mor til 2 år gamle Leander, som stortrives i barnehagen. Han blir hentet hver ettermiddag av andre familiemedlemmer. Det kan være far, mor, onkel eller kanskje tante som stiller opp. Det er godt å få en håndsrekning når man er travelt opptatt med å drive butikk. Og det får Charlotte til. Bare sjekk ut kommunikasjonen hun har med kundene sine på Facebook! (Klikk på logoen)
 
Tips en venn  Gå tilbake